Winterlight 2020

Fredagen den 6.e mars gick årets Winterlight av stapeln på EFS-gården Åsljunga. 19 ungdomar och fem ledare samlades under helgen för att gräva djupare i årets tema som var ”Följ mig”. Temat innehöll undervisning om hur det är när livet och att följa Jesus inte blir riktigt som man tänkt sig. Det gavs utrymme att få ställa de där svåra frågorna till Gud. Parallellt hölls en ledarskola för ledarna som var med. Flera av ungdomarna tog initiativ till att bidra med både lovsång och lekar under helgen.

Utöver det blev undertecknad nedsölad med hinkvis med vatten eftersom han inte kunde namnet på alla ungdomar vid lägrets start. Ett stort kuddkrig utbröt, vi såg på mello-finalen, åt stora mängder snacks och bjöds som vanligt på både service och mat utöver det vanliga av personalen på gården. 

Vi ledare vill tacka alla ungdomar för förmånen att få vara på läger med er under dessa fina dagar!

/Jakob Frilund
Bild: Olle Carlsson och Jakob Frilund