Om

ImageResizer.net - 6femio6ic7p3h6p

Livsluft – nyheter från EFS Sydsverige och Salt Sydsverige!

Livsluft har varit EFS Sydsveriges distriktstidning sedan 1993. Det sista numret av papperstidningen kom ut i början av februari 2016 och sex veckor senare lanserades denna webbtidning. En tidning som man delvis känner igen från papperstidningen men vi kommer även att se en del nyheter. Eftersom sidan ligger på nätet kommer inläggen att komma kontinuerligt och varje vecka. Sidan kommer att fyllas med artikelserier, reportage, nyheter från Salt Sydsverige och mycket mer. Vi hör från distriktsföreståndaren varje månad och vi har även samlat alla Livsluft från 2011 i vårt arkiv.

För dem som inte har tillgång till internet erbjuder vi en enklare tidning utskriven på papper som skickas direkt hem. De flesta artiklar som finns med på denna sidan kommer även att tryckas på papper så man behöver inte ha någon oro över att man missar något som händer i EFS Sydsverige och Salt Sydsverige. Om man önskar papperstidningen, skriv till Helena Eriksson, EFS Sydsverige, Vallgatan9, 281 31 Hässleholm eller maila till helena.eriksson[a]efssyd.org

Om du har tankar och idéer om vad vi bör skriva om och vad vi bör ta upp, kontakta expeditionen- info[a]efssyd.org eller 0451 38 80 70.

Välkommen!