Annonsering

Livsluft har varit EFS Sydsveriges distriktstidning sedan 1993. Det sista numret av papperstidningen kom ut i början av februari 2016 och sex veckor senare lanserades tidningen som en webbtidning. En tidning som man delvis känner igen från papperstidningen men som även innehåller en hel del nyheter. Eftersom sidan ligger på nätet kommer inläggen kontinuerligt och flera gånger i veckan.  Sidan innehåller artikelserier, reportage, nyheter från EFS Sydsverige och Salt Sydsverige samt en hel del annat. Vi hör också från distriktsföreståndaren varje månad och vi har även samlat alla Livsluft från 2011 i vårt arkiv.

Format och produkter
Livsluft erbjuder två olika platser för banners. Storlekarna är: 728×90 och 336×280. Högst fyra olika banners rullar på samma plats åt gången. Man får byta banner så ofta man önskar och dessa är naturligtvis länkade till den webbadress som önskas.

Priser annonsering Livsluft:
1 mån – 750 kr
2 mån – 1 300 kr ( 1 500 kr 15 %)
3 mån – 1 900 kr (2 250 kr 18 %)
4 mån – 2 400 kr (3 000 kr 20 %)
5 mån – 3 000 kr (3 750 kr 20 %)
6 mån – 3 300 kr (4 500 kr 25%)

Riktlinjer

Förfalskade varor
Livsluft förbjuder försäljning och marknadsföring av förfalskade varor. Förfalskade varor har ett varumärke eller en logotyp som är identisk med eller i allt väsentligt överensstämmer med en annan ägares varumärke. De tar efter egenskaper hos en produkt av ett visst varumärke i syfte att framstå som äkta vara från varumärkets ägare.

Farliga produkter eller tjänster
Vi vill försöka skydda alla människor, både online och offline och därför tillåter vi inte marknadsföring av vissa produkter och tjänster som kan orsaka skada.

Exempel på farligt innehåll: partydroger (kemiska eller örtbaserade), psykoaktiva substanser, utrustning som underlättar droganvändning, vapen, ammunition, explosiva ämnen och fyrverkerier, anvisningar för framställning av explosiva ämnen eller andra skadliga produkter, tobaksprodukter.

Produkter och tjänster som möjliggör ohederligt beteende
Vi värdesätter ärlighet och rättvisa och tillåter inte marknadsföring av produkter eller tjänster som främjar oärligt beteende.

Exempel på produkter och tjänster som möjliggör ohederligt beteende: programvara eller instruktioner för hacking, tjänster som är utformade för att artificiellt öka annons- eller webbplatstrafik, falska dokument, akademiska fusktjänster.

Stötande eller olämpligt innehåll
Vi värdesätter mångfald och respekt för andra och försöker alltid undvika att stöta oss med användare med annonser, webbplatser eller appar som inte är lämpliga i vårt annonsnätverk.

Därför tillåter vi inte marknadsföring av

  • hat; våld; trakasserier; rasism; sexuell, religiös eller politisk intolerans eller organisationer med sådana åsikter
  • innehåll som troligtvis är chockerande eller väcker avsky
  • utnyttjande innehåll eller innehåll som tillkommer på andras bekostnad.

Exempel på olämpligt eller stötande innehåll: mobbning eller hot mot individer eller grupper, rasism, kringmaterial som syftar på hatgrupper, grafiska bilder på brottsplatser eller olyckor, djurplågeri, mord, självskadebeteende, utpressning, försäljning av eller byteshandel med utrotningshotade arter, annonser som innehåller svordomar.


För att boka annonsplats och diskutera priser, kontakta expeditionen, 0451 38 80 70 eller info[a]efssyd.org