Annonsering

Livsluft har varit EFS Sydsveriges regionala tidning sedan 1993. Den ges ut både som papperstidning och på webben.

Pris annonsering Livsluft:
Papperstidningen (85*70 mm) + 1 mån på webben: 1000 kr

Riktlinjer

Förfalskade varor
Livsluft förbjuder försäljning och marknadsföring av förfalskade varor. Förfalskade varor har ett varumärke eller en logotyp som är identisk med eller i allt väsentligt överensstämmer med en annan ägares varumärke. De tar efter egenskaper hos en produkt av ett visst varumärke i syfte att framstå som äkta vara från varumärkets ägare.

Farliga produkter eller tjänster
Vi vill försöka skydda alla människor, både online och offline och därför tillåter vi inte marknadsföring av vissa produkter och tjänster som kan orsaka skada.

Exempel på farligt innehåll: partydroger (kemiska eller örtbaserade), psykoaktiva substanser, utrustning som underlättar droganvändning, vapen, ammunition, explosiva ämnen och fyrverkerier, anvisningar för framställning av explosiva ämnen eller andra skadliga produkter, tobaksprodukter.

Produkter och tjänster som möjliggör ohederligt beteende
Vi värdesätter ärlighet och rättvisa och tillåter inte marknadsföring av produkter eller tjänster som främjar oärligt beteende.

Exempel på produkter och tjänster som möjliggör ohederligt beteende: programvara eller instruktioner för hacking, tjänster som är utformade för att artificiellt öka annons- eller webbplatstrafik, falska dokument, akademiska fusktjänster.

Stötande eller olämpligt innehåll
Vi värdesätter mångfald och respekt för andra och försöker alltid undvika att stöta oss med användare med annonser, webbplatser eller appar som inte är lämpliga i vårt annonsnätverk.

Därför tillåter vi inte marknadsföring av

  • hat; våld; trakasserier; rasism; sexuell, religiös eller politisk intolerans eller organisationer med sådana åsikter
  • innehåll som troligtvis är chockerande eller väcker avsky
  • utnyttjande innehåll eller innehåll som tillkommer på andras bekostnad.

Exempel på olämpligt eller stötande innehåll: mobbning eller hot mot individer eller grupper, rasism, kringmaterial som syftar på hatgrupper, grafiska bilder på brottsplatser eller olyckor, djurplågeri, mord, självskadebeteende, utpressning, försäljning av eller byteshandel med utrotningshotade arter, annonser som innehåller svordomar.


För att boka annonsplats och diskutera priser, kontakta expeditionen, 0451 38 80 70 eller info[a]efssyd.org