Konfirmandkickoff

Nu är 2022 års EFS-konfirmander igång med sitt konfirmationsår!

Den 6 november på EFS-gården i Åsljunga och den 20 november på Åhusgården hölls det Kick off, och konfirmander och ledare träffades för första gången. Det var härliga träffar med mängder av namnlekar och mer eller mindre galna tävlingar, god mat och nya vänner. Timmarna gick fort, och nu är nog alla riktigt sugna på att träffas igen på förträffen! Konfirmanderna fick också under träffen sina Biblar och det peppades för att börja läsa den och att gå på gudstjänster, som ju ungdomarna ska göra under tiden fram till lägret nästa sommar. Så var beredda på att det kan dyka upp blivande konfirmander på gudstjänsterna och hjälp dem att känna sig riktigt ordentligt välkomna! Och för oss alla gäller att vi får be för konfirmanderna och den spännande och viktiga tid som de nu har påbörjat.

Jenny Axée, konfirmandkoordinator EFS Sydsverige