Vilken succé – en stor insamling

”Gerald T. Smith körde en gospel fusion, något jag aldrig hört förut. Det var det häftigaste på hela kvällen. Publiken stod upp, de grät. Musikerna var lika tagna de. Det var jättehäftigt.” Carl Andreasson lyser när han berättar om galan han satte samman som sitt gymnasiearbete där behållningen gick till tre olika organisationer, Star of Hope, Compassion och Hope for Children in Ethiopia, som arbetar för att göra livet bättre för barn runt om i världen. Det blev en fin kväll, det blev precis som Carl önskat. 

Frank Ådahl

I slutet av april berättade Livsluft om Carl och hans gala, det kan man läsa om här. I början av juni ringer vi upp för att få höra hur det gick.

– Det var i stort sett fullsatt, alla som jag ville skulle vara där kom, säger Carl. Det blev så bra med kören och med solisterna; Gladys del Pilar, Frank Ådahl och Gerald T. Smith. Allt flöt på precis som det skulle.

Carl var inblandad i väldigt mycket, inte bara i förberedelserna men även under kvällen. Han var med och spelade samtidigt som han översåg arrangemanget.

– Jag har lärt mig otroligt mycket om arrangemang, om vikten av att delegera men också om ledarskap. Jag har också lärt mig en hel del om det sociala spelet.

Carl bubblar av glädje när han berättar kvällen:

–  Hela kvällen blev praktiskt taget en bön.

Gerald T. Smith

Det blev en stor upplevelse men viktigare ändå var fokuset på insamlingen till barnen. Det gick väldigt bra, mycket bättre än Carl hade förväntat sig! Kvällen inbringade hela 105 000 kr och det finns ännu tillfälle att bidra om man vill. Det finns sjalar kvar om man vill köpa sådana. Det går bra att kontakta Carl om man vill bidra eller om man vill köpa en sjal – carl.andreasson@ambsweden.com. Livsluft gratulerar Carl till hans studenexamen och önskar lycka till och all välsignelse i framtiden.

 

 

Text: Helena Eriksson
Foto: Vera Pernebjer