Salt ledarfest

En stor del av Salt Sydsveriges arbete går ut på att anordna läger för barn och unga i vår region. Vi har flera läger under året med många anmälda och nöjda barn. Får vissa är det en livlina till kyrkan och kyrkans tro. Det är inte ovanligt att vara ensam bekännande kristen i klassen eller till och med på skolan. Lägergemenskapen kan då vara livsviktig. För vissa är det en första kontakt med EFS/Salt eller med kristen tro överhuvudtaget. Med en anställd Saltkoordinator (tjänsten är vakant, sök eller tipsa någon att söka) är det självklart att det inte skulle gå ihop utan alla fantastiska ledare som utan ersättning, planerar och genomför våra läger. Salt Sydsverige bjöd den 30 augusti in alla ledare till en ledarfest på EFS- gården i Åsljunga för att visa sin uppskattning.

Kvällen inleddes med dricka och mingel där alla fick en lapp på pannan med ett namn på en kyrkohistorisk person. Uppdraget vara att ställa frågor till andra om vem man var. Den fortsatte med god mat (tacobuffé!), samtal och skratt och avslutades med ett klassiskt musikquizz. 

Tack till EFS-gården, Helene med personal, Salt-styrelsen och Anna Sköld som planerat och ledde  oss genom kvällen. Och ett stort tack till alla ni ledare som ger av er tid, kraft och tro för att barn och unga i vår region skall få lära känna den Jesus som förvandlar oss och hela samhällen.