Lärjungaskolan 2021 är igång!

Trots corona-pandemi så hade vi förmånen att få träffas “på riktigt” på EFS-gården Åsljunga lördag 20 mars. Tio ungdomar i åk 9 till gymnasiet är anmälda till vårens kurs och nästan alla kunde närvara på plats denna första träff! Ett härligt gäng som trivdes tillsammans, ställde kloka frågor och vred och vände på olika frågor kring livet med Jesus. 

Hälften av undervisningen fick bli från distans denna gång, eftersom Michael Rastas, som hade en mycket uppskattad undervisning om ledarskap, var lite förkyld. På eftermiddagen var temat tro och vetenskap med Per Johan Axell. Vi hann också med en frågerunda i det inte särskilt inbjudande vädret och fick känna på lyxen att be och sjunga lovsång “live”tillsammans-något man ju inte är bortskämd med i dessa dagar! 

Nu väntar första träffen med den mentor var och en av deltagarna får under kursen, innan vi ses nästa gång på Åsljunga i slutet av april. Var gärna med och be för ungdomarna på lärjungaskolan, för deras växande med Jesus denna temin!

Jenny Axell, konfirmandkoordinator