Inför årskonferens 2022

text: Margareta Cada bild: EFS

Förberedelserna och planeringen inför årskonferensen 2022 på Helsingbord Arena fortsätter för fullt. Programmet, som sakta men säkert börjar bli klart, kommer att presenteras mer utförligt i nästa nummer av Livsluft. Vi gör konferensen tillsammans som region och nedan följer några sätt på vilka du kan engagera dig!

EFS Årskonferens 2022 kommer att vara på Helsingborgs Arena den 26-29 maj. Här kommer alla samlingar att vara såsom gudstjänster, årsmöte och konserter men även serveringar och café. Arenan sköter all servering så därför behöver vi denna gång inte be någon att baka bullar men det finns mycket annat vi kan göra. 

Var gärna med i förbön
Just nu har vi ett förbönsteam som ber för konferensen. Vill du vara med där så kontakta Lillemor Persson på mail: lillemor54@telia.com


Händer och fötter
Det behövs händer och fötter för att få denna konferens att fungera. 

Vill du vara med på plats och till exempel vara parkeringsvakt, hjälpa till med dekor, vandrande värdar m.m. så kontakta Charlotta Nordström på: 
charlotta.nordstrom@efs.nu

Vill du vara med i konferensbyrån eller i sponsorteamet? Kontakta Margareta Cada på tel:  0451-38 80 70 eller margareta.cada@efs.nu

Ett sjukvårdsteam kommer att finnas på plats och där ansvarar Lena Svensson. 

Vill du vara med och ge ett bidrag till årskonferensen går det bra att använda Swish till 9009903 eller använda BG 900-9903. Skriv ”Konferensinsamling 2022” som meddelande.

Program
De olika planeringsgrupperna är i full gång och ett grovschema för konferensens olika dagar är klart. Konferensens dagar kommer på olika sätt handla om temat Leva mission med underrubrikerna: ”Leva Mission – en livsstil”, ”Leva Mission – från generation till generation”, ”Leva Mission – med tanke på himlen” och ”Leva Mission – till Jesu Kristi ära”.

Margareta Cada, organsationssekreterare EFS och Salt Sydsverige