En dag i Åsljunga

Det var en härlig stämning på EFS-gården i Åsljunga. Medlemmar från hela vårt distrikt samlades till en dag av stor gemenskap men även gudstjänst och årsmöte. Det var tydligt att många var mycket glada att se varandra och de hade sett framemot denna dag under en längre tid. Parkeringen var full och närmare 100 personer anslöt till fika och senare gudstjänst.

20160402_152902 Under gudstjänsten blev även Håkan Lindberg installerad som distriktsföreståndare. Stefan Holmström, missionsföreståndare för EFS, sände en hälsning på film till Håkan innan EFS Sydsveriges arbetsutskott skickade med Håkan ett bibelord och man bad för honom. Det var en stor och viktig stund för Håkan men även för oss alla.

Under förmiddagen informerades det även om förändringarna med Livsluft. Vikten av att finnas på internet där de flesta människor finns idag är stor, vi som kyrka måste finnas med där och synas på ett ännu mer attraktivt sätt än all annan information och reklam som pockar på. Det är ju trots allt så att det kyrkan har att erbjuda är det största som finns, då måste vi vara där människor är. Många fler har börjat följa EFS Sydsverige och Salt Sydsverige på Facebook och man ”gillar” så det står härliga till! Allt för att sprida vad vi har att erbjuda i Guds rike här på jorden.  Livsluft finns nu på internet och intresset och positiviten är stor bland medlemmarna. Robert Södertun, som i många år har arbetat med Livsluft som papperstidning, avtackades tillsammans med tidningsutskottet. De har sannerligen gjort ett mycket gott arbete!

20160402_152114 20160402_152822Till årsmötet anslöt lite fler människor. Mötet gick bra även i år. Styrelsen fick ansvarsfrihet, budgeten fastslogs och styrelsen för 2016 valdes. Stämningen var glad under mötet och många skratt blev det trots allvaret. Verksamhetsår 2016 är här – låt oss i enhet verka för Jesu Kristi namn!