Releasekonsert: Små sånger om stora ord

Lördag 7 september kl. 18 är det releasekonsert för Jonas Engströms senaste projekt Små sånger om stora ord – en skiva vi behöver prata om.

Jonas Engström har arbetet länge med gospel, kanske främst genom kören One Nation och Soul children. På nya skivan vill Jonas Engström tillsammans med Ola Heden, Christoffer Wallin, kören One Nation och övriga musiker/solister uppmuntra och utmana till tankar och samtal. 

I en tid av fasader och fake news är det nyfikna och ärliga samtalet viktigare än någonsin.” skriver Jonas.

Skivan innehåller en musikalisk bredd med fokus på texterna. Spåret ”Mitt språk” är inspirerad av Apg 2:9-11 och vikten av att höra sitt eget språk för att kunna förstå och ta emot. ”Ord” handlar om våra ords makt över andra människors liv. Ord är som ett frö som växer och ger liv eller som en droppe gift som dödar allt som gror. ”Något och Nåden” och ”Där förlåtelsen bor” ställer frågan om det finns någon gräns för nåden och berör det svåra i att ge och ta emot förlåtelse. ”Sanningen” den finns där som en enkel melodi. Där och bara där kan du bli fri.

Biljetter: www.nortic.se  
Youtube: www.youtube.com/user/onenationsweden 
Spotify: http://open.spotify.com/album/1VXOM7cVHDY9UZAzuTsop8 
Beställ cd/noter för kör och solo: www.soulfulmusic.se