Inför Riktad: Musiken

Vi är glada och oerhört stolta över att kunna presentera Christoffer Wallin och Ola Hedén som kommer att leda oss i psalm- och lovsång under vår konferens Riktad 2019! De har en lång erfarenhet av arbete med musik som musiker, producenter, kompositörer och lärare både i och utanför kyrkans arbete. Christoffer jobbar som producent, musiklärare och frilansmusiker. Ola arbetar som producent, frilansmusiker och kyrkomusiker i Västra-Skrävlinge församling i Malmö. Tillsammans driver de produktionsbolaget Liv produktion. De är både engagerade i Bodekull Gospel and Jazz Orchestra och Christoffer har länge varit djupt engagerad i Blåsarlägret i Glimåkra.

År 2016 skrev, spelade in och släppte de skivan ”Sånger till Gud” på sitt eget bolag. Under Riktad kommer de att leda oss i psalm- och lovsång. De kommer också att hålla i ett seminarium kring musik, teologi och kreativt skapande. Det är ett seminarium som ingen vill missa, speciellt inte den som arbetar med musik, lovsång eller skapande. Nedan finns en längre intervju med Christoffer och Ola kring deras skiva.

Vi ser fram emot att få lyssna till och sjunga med dem den 12 oktober!

Riktad är en dagskonferens och mötesplats för EFS region Syd. Riktad 2019 äger rum den 12 oktober i Hässleholm. Mer info på https://efssyd.org/evenemang/riktad/