Tjänsten som Salt-koordinator åter vakant

Tidigare har vi med glädje meddelat att Linnea Hidland Ingrup den 1 mars skulle påbörja tjänsten som Salt-koordinator i EFS Sydsverige. Av familjemässiga skäl har nu Linnea och hennes man bestämt sig för att flytta till Västergötland. Detta innebär att vi tyvärr inte får se Linnea i tjänst. Vi önskar Linnea allt gott för framtiden.

I stället har vi åter lagt ut annonsen till tjänsten som Salt-koordinator på vår hemsida. Vi ber att tjänsten som är på heltid besätts av någon som vill arbeta för att barn och ungdomar får förvandlas av Jesus. Känner du någon som du tror är lämplig, hör gärna av dig till oss på kansliet i Hässleholm eller uppmuntra personen att söka tjänsten. 

Läs mer om tjänsten här.

Lennart Albertsson
Verksamhetsledare EFS Sydsverige