Valberedningarna informerar

bild: Marten Newhall 

EFS valberedning

Snart dags igen för årsmöte och regional mötesplats i EFS i Sydsverige. Vi är många som vill och kan mycket och jobbar hårt i lokala sammanhang i Skåne och Blekinge.

Inom EFS i Sydsverige behövs också dessa villiga krafter. En önskan är att någon till ställer upp i regionala utskottet, RU, där man främst jobbar med verksamheten.

Det är viktigt att det finns representanter från så många som möjligt av de lokala missionsområdena, så att man därifrån upplever att man är delaktig i verksamheten och har en möjlighet att påverka.

Inför kommande år söker vi främst kvinnor, eftersom det just nu finns för få i RU.

Vi söker också någon mer till valberedningen, gärna från de östra delarna.

Till sist vill jag uppmana er alla att läsa den inspirerande och tankeväckande ”Pulsen på Lennart Albertsson” i Livsluft!

Med hopp om många goda förslag!

För valberedningen,

Elisabeth Fäldt
elisabeth.faldt@telia.com
070-54 415 57

Salts valberedning

Jag sitter med i valberedningen för Sydsveriges Saltstyrelse. Styrelsen träffas runt fyra gånger per termin och arbetar bland annat med salts läger, anställda och ledarutveckling. I sökandet efter nya styrelsekandidater söker vi personer som vill att barn och ungdomar ska få lära känna, komma till tro på och följa Jesus Kristus. Vi söker dig som ser värdet av bra barn- och ungdomsläger och som vill bidra till att dessa blir av. Det är en jätteviktig uppgift där du behövs! Är du intresserad så hör gärna av dig till oss i valberedningen.

Skörden är stor men arbetarna få. Be därför skördens herre att han sänder ut arbetare till sin skörd.” (Lukas 10:2)

Louise Malmborg
0721926674
louisegunnar@gmail.com